Web Design

УЕБ Дизайн

Web дизайн, изработка на сайт, изработка на корпоративен сайт, изработка на онлайн магазин, редизайн, респонсив дизайн, мобилна версия на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, сайт на Wordpress, сайт на Joomla, лого дизайн, фирмена идентичност

Уеб програмиране

Уеб програмиране

Уеб приложения, уеб базирани системи, специфични custom модули, приложения за мобилни устройства, приложения за Facebook, приложно-програмен интерфейс /API/, Html5 и Javascript програмиране

SEO

SEO и интернет реклама

SEO оптимизация, онлайн репутация, PR кампании, интернет маркетинг, интернет реклама, Facebook приложения и игри, изработка и поддръжка на Фейсбук страници, социални мрежи

Цена на уеб сайт

 

Колко струва един сайт?


Разработката на един сайт преминава през няколко етапа:

 

Първи етап: Предварителeн разговор с клиента
Провеждаме предварителен разговор с клиента относно неговите искания и виждания, за да му предложим оптималния вариант като функционалност. Дългогодишният ни опит, добрите и лошите практики, ни дават възможност да бъдем компетентни в редица области. Дори и клиентът да няма точно определена представа какво иска, ние считаме че можем да дадем компетентни съвети и да го насочим. Понякога е необходимо допълнително да бъде направено проучване на пазара, конкуренцията и целевите групи.
На тази база се оформя задание и концепция. Подготвя се оферта и се подписва договор.
Време на изпълнение: от няколко часа до 2-3 дни

 

Втори етап: Изготвяне на проект за структура и дизайн
Един или няколко наши дизайнера /в зависимост от мащабността на проекта/ изготвят варианти за дизайн и структура в графичен вариант. Тук ни е необходима базова информация от страна на клиента - лого, малко снимков материал, няколко основни текста.
Когато са готови, проектите се предлагат на клиента за обсъждане и корекции.
Време на изпълнение:  3-4 дни

 

Трети етап: Разработка на сайта
Графичният проект се вгражда в софтуерна система, добавят се функционални модули, система за администрация. При необходимост се разреботват конкретни приложения, в зависимост от търсената функционалност.
Ние предпочитаме да ви предадем вашия сайт в изцяло завършен вариант, с всички вкарани текстове и снимки, за да има стилна визия и добра оптимизация и да можем с гордост да кажем че сме го направили ние.
Много голяма част на оптимизирането на сайта се прави по време на изработката му, като се почне от основното структуриране и се стигне до правилното наименоване на снимките и линковете. Ако един сайт не е изработен както трябва после е много трудно да се постигнат добри позиции в Гугъл.
Доста фирми, предлагащи изработка на уеб сайтове, ги предават на клиентите си с празни страници, и после на клиентите е трудно да се справят и го правят недостатъчно ефективно.

Време на изпълнение: при сайт до 30 страници, без допълнително програмиране това са около десет дни.
За да спазим срока ни е необходимо съдействие от ваша страна при подаване на информацията

 

Четвърти етап: Прехвърляне на сайта на постоянен сървър и тестване
Време на изпълнение: от един до няколко часа

 

Пети етап: Базова оптимизация
Ние държим да поставим основите на оптимизацията на сайтовете, които правим, защото ако сайтът работи за нашия клиент и съдейства на бизнеса му, ще бъде реклама и за нас. Повечето фирми в нашия бранш не включват оптимизацията в изработката, а в последствие искат допълнително заплащане.
Време на изпълнение: 2-3 дни

 

Шести етап: Обучение на клиента за работа с администрацията
Писаненето на инструкциите и обучението на клиента за работа.
Време на изпълнение: няколко часа

 

Седми етап: Вашата част
След официалния старт на сайта Ви в Интернет идва Вашата работа. Редовното поддържане на уеб-сайта с актуална и полезна информация, намиране на допълнителни варианти за популяризиране и маркетинг - това е много труд. Повечето клиенти си мислят, че уеб сайта е като да си поръчаш календар, но работата тепълва започва. Ако искате да имате желания ефект, естествено. Ние предлагаме по-нататъшно съдействие, даже предпочитаме да не изоставяме клиентите си и нещата, които сме изградили.  Предлагаме техническа и консултантска помощ в различни варианти.

 

При разработването на един уеб сайт обикновено работят трима души /дизайнер, разработчик, мениджър/. При по-сложните проекти е необходимо участие на програмисти и други специалисти.

 

Сами разбирате, че ако искате да имате качествен продукт, който да работи за Вас през следващите няколко години, това си има своята цена.

Всеки от опит знае, че като купи нещо евтино, то обикновено е боклук. Ако някой Ви предложи сайт на цена по-малка от цената на един компютър, се замислете дали това е добра инвестиция и дали после няма да Ви е необходимо да си го купуване отново.

Ние се стремим да предлагаме минимално ниски цени, съобразени с икономическата ситуация и същевременно с това държим да поддържаме екип от професионалисти. Изключетилно много държам да предадем във Вашите ръце качествен, добре изглеждащ и функционален продукт, с който да се гордеем.


Ориентировъчната цена на един сайт е от около 1300 до 1500 лв. /без ДДС/ ако няма много специфични изисквания и допълнително програмиране.

Цената се оскъпява от сложни Флаш анимации, специфични функционални елементи, кастъмизиране на елементите.
При по-сложни системи, с голяма функционалност, особено разработени при конкретни изисквания и конкретни цели, цената може да достигне няколко хиляди лева.

 

Ние ще ви направим сайт, който ще бъде Вашето лице, Вашият престиж, Вашата реклама, ще подпомогне развитието и управлението на бизнеса Ви. Това си има своята цена.

 

вижте още Цени и срокове